Následující vtípky a legrácky se týkají výhradně prohlížeče Chrome. A prosím, každý předem uvažte. Uvědomte si, že následující příkazy zadáváte svému stroji jen a jen na vlastní nebezpečí a riziko.
Přepokládám, že víte, kam se příkazy píší. Ano, tam kam zadáváte vyhledávání. Po každém příkazu stiskněte enter nebo proveďte další vyhledávání. Přeji hezkou zábavu.
zvětšovací sklo a google
Jako první příkaz napište askew. Že se nic nestalo? Ale stalo, podívejte se pozorně, stránka je nakloněna. No dobrá, narovnejte si to příkazem do a barrel roll. To je co? Nemáte zamotanou šišku?
Chcete-li se na chvilku odreagovat, zadejte příkaz zerg rush. Lezoucí potvůrky můžete likvidovat. Je třeba ji dostat přesně do středu zaměřovače a vícekrát odstřelit. Není to snadné. Jen pro profíky hihihi. Jinou hru spustíte příkazem Atari breakout. Pak si ovšem překlikněte vyhledávač na záložku obrázky. A směle hrejte a bavte se. Příkaz google pacman spustí v mini okénku tuto světoznámou hru.
Když zadáte příkaz google gravity, měl by prohlížeč spadnout. Po zadání dejte enter a pak klikněte klasicky na nějaký odkaz. Výsledek vás silně překvapí.
Těchto legrácek je samozřejmě více, celá spousta, ale také je jich již dost nefunkčních. Ty, které jsou zde v pohodě fungují na WIN 10. Ostatně, chcete-li se bavit ještě více, zadejte elgoog, pak tečku a za to písmenka im. Toto vás přehodí přímo na web, kde je těchto srandiček povícero, a můžete si vyhrát až do alelujá.
Jako poslední, tedy pouze v tomto článečku, si zkuste zadat do vyhledávacího pole underwater google a pak klikněte někam na stránku na link. A máte to.
Nakonec matematický vzorec.
1.2+(sqrt(1-(sqrt(x^2+y^2))^2) + 1 – x^2-y^2) * (sin (10000 * (x*3+y/5+7))+1/4) from -1.6 to 1.6
vyhledávací stroj
Celý jej přepište a pak si jen vychutnejte grafiku, můžete si dělat co chcete. Jasnééé, je to vtip, klidně stačí rovnici zkopírovat. 
Další si jistě najdete sami a já přeji hezkou zábavu.