Máte rádi dřevo? A potřebujete vyměnit zábradlí ve vašem domě? Potom volte zábradlí dřevěné. Se samotným stylem si ovšem nechte poradit od odborníků na slovo vzatých. Mají letité zkušenosti a dobře odhadnou, jaký typ dřevěného zábradlí bude vašemu domu slušet nejlépe. Prostě, aby schodiště do interiéru zapadlo, aby s ním dokonale ladilo a nepůsobilo rušivě a nevhodně. Dejte na radu odborníků, i kdyby vám osobně se třeba více líbily jiné výplně, věřte, že i firemní řemeslníci chtějí pro vás to nejlepší a zdaleka jim není jedno, jestli budete jako zákazník spokojený, nebo ne. Vám se může líbit třeba jeden prvek, ale celková kompozice s jeho použitím může dopadnout opravdu tristně a nebude vůbec vhodná do vašich prostor. Důležitá je i velikost prostor, ve kterých se nachází schodiště, ke kterému je třeba zhotovit zábradlí. Velké prostory dávají větší možnosti, stylově snesou i mohutná luxusní zábradlí, úzká schodiště a malé prostory se budou muset spokojit se zábradlím subtilnějším.

zábradlí

Dřevo se bude hodit jak k rustikálnímu, tak modernímu schodišti. Jako materiál se používá nejčastěji tvrdé dřevo dubové, ale i bukové, někdy také javor, jasan nebo jilm, americký ořech, smrk borovice nebo jatoba. Na povrchové úpravy se používá polyuretanový olej a lak. Nemusíte se obávat, že by mistři z dílny pana Havlíčka k vám nechtěli dorazit kvůli vzdálenosti. Jsou zvyklí cestovat a neodřeknou vás, i když budete opravdu z ruky. Délka výroby bude úměrná obtížnosti zhotovení.

zábradlí

A pokud si myslíte, že dřevěné zábradlí https://www.fa-havlicek.cz/cs/m-98-drevene-zabradli je výsadou interiérových schodišť, jste na omylu. Díky vhodně zvolenému materiálu a úpravě si můžete objednat výrobu dřevěných zábradlí i na terasy a balkony vašeho domu. Podívejte se na internetové stránky obchodu fa-havlicek.cz, přesvědčíte se sami, že jsou opravdovými mistry ve svém oboru a máte jistotu, že s touto firmou jistě neprohloupíte, naopak vaše volba bude trefou do černého.